is onderaannemer voor alle producten die via decolleteerwerk of CNC draaiwerk kunnen worden vervaardigd, of die kunnen worden afgewerkt via andere verspanende bewerkingen zoals boren, tappen en frezen.

biedt u een volledig gamma aan, van de kleinste tot de allergrootste diameters, in kleine tot zeer grote aantallen, in diverse materialen zoals messing, staal, RVS, aluminium of kunststoffen. Desgewenst kunnen oppervlaktebehandelingen worden uitgevoerd, zoals verzinken, verchromen, vernikkelen of andere nabehandelingen zoals slijpwerk, thermische behandelingen, assemblage... Op de pagina decolleteerwerk vindt u een selectie van de mogelijkheden, zonder beperkend te zijn.

staat garant voor de kwaliteit van zijn producten, dankzij de permanente controle door gemotiveerde vakmensen en waarborgt u vlotte leveringen door zijn centrale ligging in het hart van Europa, waar alle snelwegen samenkomen.

Het gamma biedt u elektrisch installatie-materiaal aan onder gietijzeren behuizing, bestemd voor industriële toepassingen. U vindt er ook een uittreksel uit de catalogus met de meest courante producten.

Onze dynamische medewerkers staan steeds klaar om uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor verdere informatie.

 

Hoofd aankoop/verkoop
Hoofd financiën/beheer
Gedelegeerd bestuurder
:
:
:
Mevr. Pascale Carion
Mevr. Dorothea Smets
Dhr. Ludo Stockmans

 

 

 
 
 
 
 
 
nederlandse versie
version française